De Warmste CrazyIdee vzw 

 

 

Wij zijn een vereniging die zich inzet om zowel mobiele als minder mobiele mensen samen te laten genieten op het water! Hiervoor bouwden wij een rolstoelboot (de WheelWaver). Deze is elektrisch aangedreven, uiterst stabiel en simpel bestuurbaar met een joystick. Mensen die in een rolstoel zitten, kunnen er heel makkelijk op en af via oprijplaten. Ze hoeven dus niet uit hun eigen rolstoel (die voor hun het meest comfortabel zit ) getild te worden. Ook om te varen zijn ze "onafhankelijk" door de makkelijke besturing en het rustige tempo.

Omdat wij ernaar streven om zowel mobiele als minder mobiele mensen SAMEN te laten genieten, bouwden we in hetzelfde opzicht een bijzonder stabiele water-trein (de FloatXpress). Zo kunnen kinderen, ouderen, slecht te been of in een rolstoel, samen op het water genieten van de vrijheid en de natuur.

Verschillende personen ( in leeftijd variërend van 7 maanden tot 94 jaar) hebben deze wateractiviteit voorbije zomer reeds met veel enthousiasme kunnen uitproberen. De reacties waren echt hartverwarmend waardoor onze DRIVE om dit verder te ontwikkelen & uit te breiden alleen maar versterkt werd. 

Wij gaan echt voor INCLUSIE...voor iedereen toegankelijke (water-)activiteiten met respect voor elke beperking waarbij iedereen hetzelfde kan beleven zonder drempel en streven nu alvast naar een nieuwe "warme zomer" met IEDEREEN MOBIEL op het water waarbij we echt niemand aan de kant laten staan.

 

Hiervoor kunnen we wel wat van jullie steun gebruiken. Onze Crazy Idee vzw werd door de Koning Boudewijnstichting goedgekeurd als goed doel waardoor wij o.a. kunnen deelnemen aan de Warmste Week. 

Voelen jullie ook onze VIBE en motivatie dan kunnen jullie heel eenvoudig  je "Warmste Hart" laten zien door een financieel steuntje in onze rug.

>> heel eenvoudig met PAYPAL via deze link: https://paypal.me/CrazyIdeevzw

 

 

of met PAYCONIQ door onderstaande QR-code te scannen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks vanwege het hele CrazyIdee Team!